Match Test og Anmeldelser

Total rangering
5.0/5.0
Kommunikasjon
Matchsystem
Mobil-brukbarhet
Registrering
Brukerstøtte
Vilkår og betingelser


Match er en populær side for nettdating. Her kan du møte single mennesker på en gøyal måte. Nettstedet får toppkarakter i alle kategoriene våre – fra bruksvilkårene til matche-system. Her har du gode sjanser til å finne det du leter etter.

Besøk Match sin nettside >>


Match Kommunikasjon

Total rangering
Epost
Chattefunksjoner
Videochat
Match tilbyr utmerket kommunikasjonsmuligheter med andre medlemmer. Du kan ta kontakt på e-post funksjonen på nettsiden. Du kan også ha en samtale på chatten. Video-chatt er ikke tilgjengelig.

Match Matchingsystem

Total rangering
Personlighetstest
Profilmatch
Besøkende på profil
Blokker brukere
Match gjør alt for å finne gode matcher blant medlemmene sine. Det brukes for eksempel personlighetstester for å matche medlemmer. Også profilkriterier brukes for å finne ut hvem som passer sammen. Medlemmer kan selv se hvem som har vært inne og sett på profilen deres. Om det ikke er en god match, kan man også blokkere andre medlemmer.

Match Søkefunksjoner

Total rangering
Bildesøk
Nøkkelordsøk
Nå-Online søk
Søk på profilkriterier
Vis nye medlemmer
For å søke på andre medlemmer, kan man søke ved bruk av bildesøk. Søk ved hjelp av søkeord er ikke tilgjengelig. Man kan velge å vise «hvem er pålogget akkurat nå». Man kan også søke på profilkriterier til andre medlemmer. Som om det ikke var nok, kan man også søke på nye medlemmer.

Match Mobilbruk

Total rangering
Mobil-brukbarhet
App-brukbarhet
Android App
iPhone App
Match tilbyr utrolig bra forhold for bruk på mobil. Den mobil appen som de tilbyr er veldig bra. Appen tilbys både på iOS og Android enheter. Alt i alt, står det ingenting i veien for en god mobil opplevelse.

Match Brukervennlighet

Total rangering
Facebook Anmeldung
Brukervennlighet av registrering
Lett å bruke
Registrering og brukervennlighet på Match er utmerket. Man kan ikke bruke Facebook for å registrere seg. Derimot er det veldig raskt å registrere seg. Det går også raskt å sette opp profilen sin. Brukervennligheten til nettsiden er også svært bra.

Match Popularitet

Total rangering
Facebook Seite
Mann/Kvinne ratio -
Hovedaldersgruppe 25-50
Match har et bra antall medlemmer. Medlemmene er i gjennomsnitt mellom 25 or 50 år gamle. Kvaliteten på profilene til medlemmene er generelt utmerket.

Match Brukerstøtte

Total rangering
Ofte stilte spørsmål
Epost/Kontaktskjema
Telefon
Hjelpsomme artikler
Forum
Match har veldig god kundesupport. Mange spørsmål kan besvares på «ofte stilte spørsmål». Hvis ikke, kan de stilles direkte på e-post. Også på telefon kan Match hjelpe deg med problemer. I tillegg til dette, tilbys det artikler med kundehjelp. Et brukerforum er ikke tilgjengelig.

Match Vilkår og betingelser

Total rangering
Gratis tilbud
Høyeste pris 379,00 NOK
Laveste pris 189,00 NOK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
Bruksvilkårene til Match er kjempegode. Det tilbys en gratisversjon for de som ønsker det. Prisen på betalingsversjonen er middels høy. Det tilbys en månedlig kanselleringsplan, og kanselleringsvilkårene ellers er også gjennomskuelige. Det finnes ingen prøveversjon av nettstedet.

Match Oppsummering

Match Screenshot

Alt i alt, er Match et veldig godt alternativ for nettdating. Det får toppkarakter i alle kategorier og tilfredsstiller de fleste behov.

Så langt har det ikke vært noen anmeldelser av % leverandøren% . Bli den første til å skrive en anmeldelse!