EliteSingles Test og Anmeldelser

Total rangering
4.8/5.0
Kommunikasjon
Matchsystem
Mobil-brukbarhet
Registrering
Brukerstøtte
Vilkår og betingelser


EliteSingles er en seriøs nettside for nettdating. Her blir du introdusert til andre medlemmer basert på en ekstensiv personlighetstest. Du kan prøve nettsiden med gratisversjonen eller oppgradere til betalingsversjonen.

Besøk EliteSingles sin nettside >>


EliteSingles Kommunikasjon

Total rangering
Epost
Chattefunksjoner
Videochat
På EliteSingles kommuniserer man via e-post funksjonen på nettsiden. Det tilbys ingen chattefunksjon. Heller ingen videochatt er tilgjengelig for medlemmene.

EliteSingles Matchingsystem

Total rangering
Personlighetstest
Profilmatch
Besøkende på profil
Blokker brukere
EliteSingles er stolte av hvor mye tid de bruker på å matche medlemmer. Medlemmer blir matchet ved bruk av en personlighetstest. I tillegg blir profilkriteriene brukt for å matche medlemmer. Som medlem kan du også selv se hvem som har vært innom profilen din. Man har ikke mulighet til å blokkere andre medlemmer.

EliteSingles Søkefunksjoner

Total rangering
Bildesøk
Nøkkelordsøk
Nå-Online søk
Søk på profilkriterier
Vis nye medlemmer
Du kan selv søke på medlemmer ved bruk av bildesøk. Derimot kan man ikke søke med søkeord. Man kan heller ikke se «hvem er pålogget akkurat nå». På den andre siden kan man søke på hverandres profilkritereier. Man kan også søke etter nye medlemmer.

EliteSingles Mobilbruk

Total rangering
Mobil-brukbarhet
App-brukbarhet
Android App
iPhone App
Mobil bruken av EliteSingles er utmerket. Det tilbys en mobil app som kan brukes på alle mobil enheter. Appen fungerer både på Android og iOS enheter.

EliteSingles Brukervennlighet

Total rangering
Facebook Anmeldung
Brukervennlighet av registrering
Lett å bruke
Du trenger ikke å ha Facebook for å registrere deg. Registrering er svært enkel. Det tar litt, men ikke lang tid å opprette profilen sin. Generelt sett er nettsiden enkel å betjene.

EliteSingles Popularitet

Total rangering
Facebook Seite
Mann/Kvinne ratio 51/49
Hovedaldersgruppe 45+
EliteSingles har en god brukerbase. Kvaliteten på profilene er generelt svært gode. Forholdet mellom menn og kvinner på nettsiden er 51/49. Den gjennomsnittlige alderen på medlemmer er 25-50 år.

EliteSingles Brukerstøtte

Total rangering
Ofte stilte spørsmål
Epost/Kontaktskjema
Telefon
Hjelpsomme artikler
Forum
EliteSingles tilbyr mye kundesupport. Du kan finne svar på mange spørsmål på «ofte stilte spørsmål». Om du ikke finner svar der, kan du ta kontakt direkte på e-post. Support på telefon er ikke tilgjengelig. Heller ikke brukerforumet. Derimot tilbyr EliteSingles artikler med support til medlemmene sine.

EliteSingles Vilkår og betingelser

Total rangering
Gratis tilbud
Høyeste pris 549,00 NOK
Laveste pris 219,00 NOK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
På EliteSingles kan du velge mellom en gratisversjon og en betalingsversjon. Betalingsversjonen har en middels høy pris. Det tilbys ingen månedlig kansellering, men kanselleringsvilkårene er svært transparente. Det finnes ingen prøveversjon.

EliteSingles Oppsummering

EliteSingles Screenshot

Alt i alt, er EliteSingles en god nettside for de som ønsker noe seriøst. Det brukes mye tid på å matche medlemmer på en god måte. I tillegg er bruksvilkårene gode og siden er lett å bruke.

Så langt har det ikke vært noen anmeldelser av % leverandøren% . Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Copyright © 2020 | Alle rettigheter reservert