be2 Test og Anmeldelser

Total rangering
4.3/5.0
Kommunikasjon
Matchsystem
Mobil-brukbarhet
Registrering
Brukerstøtte
Vilkår og betingelser


Be2 er et nettsted med en ung brukerbase og gode bruksvilkår. Med en personlighetstest, prøver be2 å matche sine medlemmer på best mulig måte. Be2 tilbyr også en mobil app og er dermed svært brukervennlig.

Besøk be2 sin nettside >>


be2 Kommunikasjon

Total rangering
Epost
Chattefunksjoner
Videochat
Du kan ta kontakt med andre medlemmer med en egen e-post funksjon. Be2 tilbyr ikke chatt funksjon for medlemmene sine. Heller ikke video chatt er tilgjengelig på nettsiden.

be2 Matchingsystem

Total rangering
Personlighetstest
Profilmatch
Besøkende på profil
Blokker brukere
Be2 er veldig interessert i å finne en riktig match til deg. Det brukes blant annet en personlighetstest for å matche medlemmer. Videre bruker be2 profilkriteriene til sine medlemmer for å finne en riktige match. Du kan selv se hvem som har vært innom profilen din. Du har også muligheten til å blokkere andre medlemmer.

be2 Søkefunksjoner

Total rangering
Bildesøk
Nøkkelordsøk
Nå-Online søk
Søk på profilkriterier
Vis nye medlemmer
På be2 kan du selv søke etter den riktige personen. Det er ikke mulig å søke med bruk av bildesøk. Man kan heller ikke bruke søkeord for å søke. Medlemmer har ikke anledning til å se «hvem er pålogget akkurat nå». Du kan derimot søke på profilkriterier. Medlemmer har ikke anledning til å søke på utelukkende nye medlemmer.

be2 Mobilbruk

Total rangering
Mobil-brukbarhet
App-brukbarhet
Android App
iPhone App
Be2 tilbyr en god mobilversjon av nettsiden. Det tilbys en utmerket mobil app. Mobil appen kan brukes på både iOS og android operativsystemer. Mobil brukervennligheten er dermed veldig god.

be2 Brukervennlighet

Total rangering
Facebook Anmeldung
Brukervennlighet av registrering
Lett å bruke
Å registrere seg på be2 er veldig enkelt. Du kan ikke gjøre det ved bruk av Facebook. Det er likevel veldig lett å gjøre, og det tar lite tid å sette opp en brukerprofil. Nettstedet generelt er for øvrig veldig brukervennlig.

be2 Popularitet

Total rangering
Facebook Seite
Mann/Kvinne ratio 57/43
Hovedaldersgruppe 20-40
Be2 har en god brukerbase med et solid antall medlemmer. Kvaliteten til profilen av medlemmene er generelt veldig god. Forholdet mellom menn og kvinner er 57/43. Den gjennomsnittlige alderen av medlemmer er 20-40.

be2 Brukerstøtte

Total rangering
Ofte stilte spørsmål
Epost/Kontaktskjema
Telefon
Hjelpsomme artikler
Forum
Når det kommer til kundeservice, er be2 svært hjelpsom. Det tilbys en side av «ofte stilte spørsmål». Dersom du ikke finner svar der, kan du ta direkte kontakt med be2 på e-post. Det finnes ikke kundesupport på telefon. Heller ikke hjelpeartikler er tilbudt på nettstedet. Derimot, finnes det et forum der medlemmer kan hjelpe hverandre.

be2 Vilkår og betingelser

Total rangering
Gratis tilbud
Høyeste pris 499,00 NOK
Laveste pris 299,00 NOK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
Bruksvilkårene på be2 er utmerket. Du kan velge mellom et gratis – og et betalingsversjonen av nettstedet. Prisen på betalingsversjonen er middels høy. Avbestillingsvilkårene er svært gjennomskuelige. Det tilbys ingen prøveversjon, og månedlig kansellering tilbys ikke heller.

be2 Oppsummering

be2 Screenshot

Be2 er egnet for deg som er mellom 20 og 40 år, og ønsker gode bruksvilkår. Nettstedet er lett å bruke med mobil app og har høy brukervennlighet. Bruk av personlighetstest for å matche sine medlemmer gir gode sjanser for nøyaktige treff.

Så langt har det ikke vært noen anmeldelser av % leverandøren% . Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Copyright © 2020 | Alle rettigheter reservert