Academic Singles Test og Anmeldelser

Total rangering
4.3/5.0
Kommunikasjon
Matchsystem
Mobil-brukbarhet
Registrering
Brukerstøtte
Vilkår og betingelser


Academic Singles er nettstedet for deg som ønsker å møte andre velutdannede single mennesker. Det er et seriøst nettsted som bruker tid på å matche sine medlemmer. Bruksvilkårene er gode, og det tilbys en mobil app for å bruke nettstedet.

Besøk Academic Singles sin nettside >>


Academic Singles Kommunikasjon

Total rangering
Epost
Chattefunksjoner
Videochat
Du kan komme i kontakt med andre medlemmer på e-post. Academic Singles tilbyr ikke en chatte-funksjon. Video-chatt er heller ikke tilgjengelig. Alt i alt, syns vi derfor at kommunikasjonstilbudet er bra, men ikke perfekt.

Academic Singles Matchingsystem

Total rangering
Personlighetstest
Profilmatch
Besøkende på profil
Blokker brukere
Academic Singles bruker mye tid på å finne den riktige personen til deg. Først og fremst bruker de personlighetstest for å matche medlemmer. I tillegg bruker de profilkriteriene for å se om dere passe sammen. Du kan selv se hvem som har vært innom profilen din. Du har også muligheten til å blokkere andre medlemmer.

Academic Singles Søkefunksjoner

Total rangering
Bildesøk
Nøkkelordsøk
Nå-Online søk
Søk på profilkriterier
Vis nye medlemmer
Du kan også søke etter den rette personen selv. Academic Singles lar deg gjøre dette ved å søke på profilkriterier. Du kan ikke søke ved bruk av bilder. Søkeord kan heller ikke brukes i søk. Det er ikke mulig å søke på «hvem er pålogget akkurat nå». Brukere kan heller ikke søke etter nye medlemmer.

Academic Singles Mobilbruk

Total rangering
Mobil-brukbarhet
App-brukbarhet
Android App
iPhone App
Det er enkelt å gå inn på Academic Singles på mobilen din. Mobilversjonen er lett å bruke. I tillegg tilbys det en mobil app. Appen kan brukes på både android og iOS enheter. Dermed er mobilbruken veldig god.

Academic Singles Brukervennlighet

Total rangering
Facebook Anmeldung
Brukervennlighet av registrering
Lett å bruke
Registrering på Academic Singles er enkelt og raskt. Det er ikke mulig å bruke Facebook for å registrere seg. Det er likevel kjempeenkelt å registrere seg. Det tar heller ikke mye tid å opprette en profil. Å navigere nettsiden er også ganske enkelt. Alt i alt, er det en brukervennlig nettside.

Academic Singles Popularitet

Total rangering
Facebook Seite
Mann/Kvinne ratio 20/50
Hovedaldersgruppe 35-55
Academic Singles er en ganske populær nettside. De har et solid antall medlemmer. Kvaliteten på profilene til medlemmene er generelt veldig god. Forholdet mellom menn og kvinner er 20/50. Den gjennomsnittlige alderen til medlemmene er 35-55 år.

Academic Singles Brukerstøtte

Total rangering
Ofte stilte spørsmål
Epost/Kontaktskjema
Telefon
Hjelpsomme artikler
Forum
Academic Singles tilbyr god kundestøtte. For eksempel, finnes det en side med «ofte stilte spørsmål». Dersom du ikke finner det du leter etter der, kan du kontakte Academic Singles via e-post. Det tilbys ingen direkte telefonlinje for kundestøtte. Heller ikke hjelpeartikler er tilgjengelig. Det samme gjelder brukerforumet – dette er heller ikke tilgjengelig. Likevel er kundestøtten solid og god.

Academic Singles Vilkår og betingelser

Total rangering
Gratis tilbud
Høyeste pris 399,00 NOK
Laveste pris 199,00 NOK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
Når det gjelder bruksvilkår, er Academic Singles utrolig bra. For det første, kan du velge å bruke gratisversjonen. Hvis du velger betalingsversjonen er prisen middels høy. Kanselleringsvilkårene er veldig transparente, og de prøver ikke å lure noen. Det finnes imidlertid ingen prøveversjon. Det tilbys ingen månedlig kanselleringsplan heller. Alt i alt, er bruksvilkårene utmerket.

Academic Singles Oppsummering

Academic Singles Screenshot

Academic Singles er et seriøst nettsted hvor du kan møte andre velutdannede single mennesker. Bruksvilkårene er utmerket og nettsiden er lett å bruke. Academic Singles bruker mye energi på å matche sine medlemmer, til og med gjennomføre personlighetstester. Det finnes også en praktisk mobil app for nettstedet.

Så langt har det ikke vært noen anmeldelser av % leverandøren% . Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Copyright © 2020 | Alle rettigheter reservert